Comanda mobila luxartim Comanda mobila luxartim Comanda mobila luxartim Comanda mobila luxartim

Draperii

Recomanda pagina

Nume expeditor

E-mail destinatar

Draperiiinapoi

Tip Productie

produs in serie

Descriere:

Draperiile au un loc special in locuinta noastra. Ele au rolul de a masca, a acoperi sau a intuneca ferestrele. Insa de curand, draperiile au si rol decorativ iar in acest scop au fost realizare diferite  materiale si culori pentru a face un decor admirabil impreuna cu perdelele si alte obiecte decorative.

Double este o tehnologie de tesut pentru a obtine diferite variante de draperii. Materialul are doua fete, una pentru interior si alta pentru exterior, la care se pot adauga modele, imprimate sau culori variate.
Draperia Black Out are rol decorativ dar si de intunecare a luminii din camera. Materialul este 100% poliester, poate fi imprimat pe ambele fete sau doar pe una si se poate comanda si in varianta ignifugata.
Satinul este un material greu cu textura matasoasa. Draperiile din satin sunt foarte delicate si pot fi gasite si in varianta imprimata.
Materialul Tafta are o textura fina sau rigida, in functie de firele folosite la decorarea acestuia. Pot fi folosite si fire lucioase, pentru a adapta modelul draperiei la anumite decoruri.
Draperiile pot fi realizate prin metoda Jaquard tesut, care imbogateste modelele si formele acestora cu fire de diferite culori.
Chenille este un material foarte cunoscut, cu un aspect fin si matasos. Din cauza ca este diferit de celelalte, la productia materialelor double, rezulta un material care este folosit in special pentru draperii si deco.
© Copyright SC Lux-artim SRL | Dezvoltator Dakai.ro